29 March 2013

Banyodan Pratik Bilgiler

Merhaba Herkese! Şimdiden iyi haftasonları!

İnternette bulduğum inanılmaz güzel bir fikri sizinle paylaşmak istiyorum. O kadar çok beğendim ki paylaşırken bile heyecan yaptım :) Resime baktığınızda belki pek bir şey anlayamayabilirsiniz bu sebeple yazıyı okuyun! :) heheh...


Topuzunuza 2dk Ayırın...

Merhaba Bayanlar,

Haftasonu için rahat edeceğiniz ve rahat bir saç modeli için yazımızı okumanız yeterli olacaktır. Yapma süresi 2 dakikadan fazla olacağını sanmıyorum :)

28 March 2013

El Çantanızı Kendiniz Yapın

Merhaba Bayanlar,

El çantaları her daim gerekli olan ve kendisinin başlıca dert olduğu bir konu. Yanına alsan elbiseleri tamamlıyor ama içine bir şey sığmıyor :) Almazsan bu sefer de telefonunuz elinizde kalıyor. Ortasını bulan bir çözüm sunacağım size şimdi :) Buyurun uygulamaya geçelim...

27 March 2013

Özel French Tırnaklar...

Bayanlar Konumuz Hassas ve Bu Sebeple Pür Dikkat Kesilelim :P

Hemen ilginç ve bir o kadar da özel french tırnaklara başlayayım. Daha önceden bu tarz bir şey yapmak aklıma gelmemişti o sebeple bunu öğrendiğimiz de iyi oldu :)

Yazlık Göz Makyajı

Günaydın,

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı ve denilene göre haftasonu hava güzel olacakmış :) Güzel havaya gerek ruhen gerek fiziksel hazır olalım. Bugün size yazlık ve hafif bir makyaj paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz.

26 March 2013

MEKİKSİZ Alt Karın Yağlarını Eritin

Merhaba Beyler ve Bayanlar,

Herkesi katıyorum bu yazıma çünkü alt karın yağları herkesin derdi :) Kimimizin doğru mekik çekememesinden ve boyun ağrısı yaptığından dolayı size alternatif yollar sunmak için araştırmalarıma devam ediyorum :)


2013 YAZA HAZIRLIĞA DEVAM!!! :P

25 March 2013

200 Kalori Ne Kadar Ediyor ?

Merhaba Sağlıklı İnsanlar,

200 kalori kimisine çok gelecektir, kimisine az... Aslında 200 kalori ne kadar ediyor? İşte bunun cevabı...

Bahçe ve Çiçeklerinize Doğal Coşturucular

İyi Haftalar,  Geçen haftalarda size tohum ekimi ve nasıl yapılacağını anlatmıştım, bugün de size hali hazırdaki çiçek ve bitkilerinizi evdeki artan malzemeleri kullanarak nasıl çiçek coşturucuları olarak kullanabilirsiniz hepsini anlatacağım :) 

22 March 2013

Banyodan Kir için Pratik Bilgiler

İyi haftasonları!!!

Cuma günü de temizlik yazısı yollanır mı demeyin. Bazımız haftasonları temizliğini tam anlamıyla yapabiliyor :) Bugün de muslukların dibindeki kir ve lekeleri çıkarmanın pratik bir yolunu söyleyeceğim.

Kahvaltıya Doyurucu Süs

Hayırlı Cumalar :)

Yarın kahvaltınızda yapabileceğiniz başka güzel bir fikri sizinle hemen paylaşayım. 

Bunu özel günleriniz ya da kahvaltıda çocukları eğlendirebilmek adına yapabileceğiniz bir şey olarak görün. Ben gördüğümde benim fazlasıyla hoşuma gitmişti. Bakalım siz de beğenecek misiniz...

21 March 2013

Şık Topuz...

Merhaba herkese,

Yine basit bir topuz paylaşayım dedim sizinle :) Haftasonuna belki yapmak istersiniz diye düşündüm :)

Yakaya Göre Kolye

Merhaba Herkese,

Bugün yakalarımıza uygun kolyelerin nasıl olması gerektiğini paylaşacağım. Her zaman her yakaya uzun kolye olmuyor ya da gömlek giydiysen abartılı mı sade mi olması gerekiyor kolyenin bilemiyoruz. İşte bütün bu sorunları giderecek resmimi sizinle paylaşıyorum.

20 March 2013

Bahçenizi Burada Başlatın

Merhaba Güzel İnsanlar,

Havalar şu an dikilmesini istediğiniz bitki ve çiçekler için en uygun olan dönem. Belki 2 hafta daha sürebilir bu dönem. Gerek balkonlarınız için, varsa bahçeniz için elleri kirletme zamanı :) Benim balkonumdaki ahududular aldılar başını gidiyorlar yeşillik konusunda :)


Farklı At kuyruğu

Merhaba bayanlar,

Haftayı yarıladık artık. Haftanın yoğunluğunu yaşarken bazı şeylere daha az vakit harcamak istiyoruz. Bu bazen saçımız da olabiliyor. Size basit bir at kuyruğu modeli vereceğim. İnsanların başını çevireceğine eminim bu modelin :) Benim Çok hoşuma gitti...

19 March 2013

Güzel Bacaklar Için...

Merhaba Güzel İnsanlar,

Yaza hazırlıklara devam ediyoruz :) Bunlar sadece yüz bakımı ile değil vücut bakımı ile de olmalıdır :) Size yine bacaklarınızı güzelleştirmek için bir program paylaşıyorum. Bu program bacaklarınızı inceltecek, selülitleri azaltacak ve güçlenmesini sağlayacak :)


Şerit Tırnaklar

Günaydın,

Artık o kadar çok tırnak resmi paylaştım ki sizinle bu resmi paylaştım mı bilmiyorum ama bu resimi gördüğümde hoşuma gitti ve paylaşmaya karar verdim :) Uygulaması zor değil ve bence çok farklı duruyor :)

18 March 2013

Kağıt Klipsın Faydaları :P

İyi Günler,

Size normal şartlar altında ofislerde kullandığımız kağıt klipslerinin günlük hayatımızda nasıl pratik aletlere dönüşebileceğini göstereceğim :) Açıkcası bunları daha önce görmemiştim :) Bakalım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?



Kış Maskeleri ve Peelingleri - 2

Merhaba Bay ve Bayanlar,

Bugün de yağlı cilde sahip ve aknesi olan bay ve bayanların uygulayabileceği cilt maske ve peelingleri size iletiyorum. Kimisi yağı dengelemek için, kimisi yağı çekmesi için ve aknesi olanlar için cilt sağlığı ve anti bakteriyel maskeleri paylaşacağım. Umarım işinize yarayacaklardır, deneyip bana geri bildirim yaparsanız sevinirim.

Yandan French

İyi Haftalar!!! :)

Size çok hoşuma giden bir French paylaşacağım. Ben şahsen hiç böylesini görmemiştim ve inanılmaz hoşuma gitti. Amma hoşuma gitti lafını kullandım :) Neyse gerisi sizin beğenize kalmış bakalım siz beğenecek misiniz :)





Bu tırnakları görünce nedense aklımda yüksek topuklu ayakkabılar belirdi :) Güzel bir iş kadını. Kendi şıklığı tırnaklarına vurmuş artık :) Saçmalıyorum değil mi :) Ama havası bende bu görüntüyü canlandırdı beynimde ne yapayım :)

15 March 2013

Ojeden Tırnak Aksesuarı

Günaydın dişi varlıklar :)

Bugün geçenlerde görüp ilgimi çeken, beni baya şaşırtan ama aynı anda çok ilginç bulduğum bir şeyi paylaşacağım sizinle :) Ojenin kendisinden tırnak aksesuarı nasıl yapılır onu anlatacağım size bugün. Anlattığım ve gösterdiğim her şey gibi bu da çok basit bir uygulama :)

Sizden istediğim tek yardım yazılarımı ister Facebook Sayfam aracılığı ile ya da yan tarafta paylaş butonları ile bunları paylaşmanız :) 1 tıklamayı benim için çok görmezsiniz herhalde? He? :P

14 March 2013

Kış Maske ve Peelingleri - 1

Günaydın herkese,

Kış bitiyor ve bahara girdik sayılır. Evleri temizliğe başlamadan önce kendimizle ilgilenelim bence :) 

Yüzüme maske uygularken aslında arkasındaki yazan kimyasalları anlamıyor olmak ve ne görev gördüklerini bilememek açıkcası beni rahatsız ediyor ve bu sebeple doğal çözümlerden yana olan ben sizinle bugün evinizdeki malzemelerden yapabileceğiniz maskeler anlatacağım.

Bugün vereceğim maskeler kuru ciltler için ve anti-aging kullanım için olan maskeler :) Haydi işe koyulalım :)



13 March 2013

Saçınıza Nasıl Çiçek Tutturursunuz?

Merhaba Bayanlar,

Bir önceki yazımda Saçlar Çiçeklensin dedim ve çiçeklerin bize katacağı güzellikten bahsettiğim için bu sefer de bu çiçekleri ayrı ayrı saçımıza takmak istersek nasıl takacağımızı anlatayım dedim.

Saçlar Çiçeklensin!!! :)

Herkese Merhaba! :)

Hazır bahar yaklaşıyorken baharı nasıl modamıza ayak uydurmasını sağlarız ve onu da nasıl bir parçamız yaparız paylaşayayım :) Umarım havaların güneşli oluşu size moral ve enerji katıyordur :) Umarım kendinizi, sevdiğinizi, çocuklarınızı dışarı çıkartıp bu güzel havaları değerlendiriyorsunuzdur :)

Farklı Hediye

Günaydın,

Ben her bayan gibi çiçek almayı severim. Ama açık söylemek gerekirse yaşayan çiçekleri ölülerine tercih ederim. Yani bana çiçek verecekseniz saksıda olsun :) Bugün konu ile alakalı olarak sevdiğiniz birine farklı bir hediye verebilin diye bir fikir sunacağım :) Sizi uğraştırmayacak ama özel olacak ve her zaman gözünün önünde olabilecek bir hediye bu :)

12 March 2013

Popolar Sıkılaşsın ve Erisin! :)

Herkese Merhaba,

Yaz yaklaşıyor bayanlar ve artık yavaştan yediklerimize içtiklerimize dikkat etme vakti geldi. Havalar ısındığı için artık yürüyüşe gitmemek için de bahane kalmadı :) Giyin üstünüzü temiz ve hafif soğuk havada yapın yürüyüşünüzü :) Bugün popoya şekil vermek için yapmanız gerekenleri sizinle paylaşacağım.

11 March 2013

Yanık Tencere ve Tava Temizlemek

İyi Günler,

Başımıza bazen gelen tava ve tencere yakmamızdan bahsedeceğim size. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır eminim ki :) Ben de size farklı bir seçenek sunacağım bakalım bunu beğenecek misiniz...



08 March 2013

Şık At Kuyruğu Topuzu

İyi haftasonları!!!

Haftasonu ya da akşama özel biri ile buluşacaklara gelsin bu saç modeli :) Sizi doğal ve güzel göstermenin yanında fazla özen göstermiş de  görünmeyeceksiniz. Yani saatlerinizi harcamış gibi durmayacaksınız :)

Uzun Saçlı Arkadaşlarımıza Basit Topuz

Günaydınlar,

Bugün cuma ve kiminiz belki misafir karşılayacak (benim gibi) kiminiz de belki dışarı çıkacak. Hepinizin uygulayabileceği aslında orta uzunluktaki kişilerin de saçını bu şekilde yapabileceği bir saç modeli paylaşacağım. Yine pratik ve yine çabuk yapılan bir saç modeli. 


07 March 2013

Selülite Karşı Kür

Merhaba Bayanlar,

Selülitlere karşı iyi gelecek bir kür paylaşacağım sizinle. Yapımı da uygulaması da çok basit.

Pin-up Girl Saç Modeli

Bugün kiminize çok ilginç gelebilecek bir saç modeli paylaşacağım :) Amerikalıların kültüründe olan Pin-up Kadınlarının saç modelini paylaşacağım. 


Makyaj Masanızı Güzelleştirin

Günaydın,

Evinizi küçük dokunuşlarla nasıl güzelleştirebileceğinize dair bir örnek vereceğim size. Herkesin evinde olmamakla beraber kimimizin makyaj masaları ya da hazırlandığı bir masa vardır. Bu masaların çekmeceleri yok ise yapacağınız küçük bir rötuş ile çok güzel hale getirebilirsiniz masanızı ;) 


06 March 2013

Kuş Tüyü Tırnaklar

İyi Günler :)

Farklı bir tırnak motifini sizinle paylaşayım dedim :D Motif dedim yalnız :D Gören dantel motifi paylaşıyorum sanar :) Neyse... Farklı bir paylaşım olacak:)

Fiyonk Atkı :)

Bol güneşli günler!

Kışın son günlerini yaşarken size şık olmanıza yardımcı olacak bir atkı bağlama şekli göstereceğim. Açıkcası benim çok hoşuma gitti, bakalım sizin de hoşunuza gidecek mi.


Hacimli At Kuyruğu

Günaydın :) 

Haftayı yarılamışken hemen bayanların saçlarına yardımcı olalım diyerek kolları sıvıyoruz. Bazen akşamları bir şey çıkıyor ve duş alamıyoruz, saçlar yağlı oluyor ya da sadece sönük duruyorlar. Saçınızı at kuyruğu dışında bir model kurtarmıyor :) Bunu da normalden güzel ve hoş göstermek sizin elinizde. Yapacaklarınız çok basit :)

05 March 2013

Tavuklu Körili Sıcak Sandviç

İyi Akşamlar,

Mutluluk Kaynağı Facebook sayfamda resmini yayınladığım sıcak sandviçin tarifini ve yapılışını size anlatacağım :) Ben bunu genellikle yemek yapmaya vaktimin olmadığı günler, evde malzeme azalmışsa bir kaçış yemeği ya da kısacası tembellik yapıyorsam bunu yapıyorum :)Yanında da bir sürpriz paylaşım yapacağım :) Şu aralar bizim evimizde bolca ve sıkça yenilen bir şey :) 

Hayal gibi Yatak Odaları

MERHABAAAAAA!!!

İçimdeki enerjiyi etrafa dağıtmam lazım!!! :) Bir gün içinde fazla bilgi paylaşıp aklınızı karıştırmak istemiyorum ve bu sebeple mükemmel denilecek yatak odaları paylaşıyorum sizinle.



Örgülü Topuz

Merhabalar,

Size yapımı basit bir topuz göstereceğim. Açıkcası beş örgüden oluşuyor bu model ve 10-15dk sürecek bir model. Buyurun inceleyelim :)

Saçınız Hacim Kazansın

Günaydın...

Herkesin genetik yapısına göre farklı saç tipi vardır. Kalını, incesi, düzü, dalgalısı kıvırcığı... Uzatmayalım durumu anladınız :) Genellikle ince ve düz saçlı kişilerin yaşadığı hacim sorununu ele alıyorum bugün ve bu konuda desteklerimi sunuyorum :) 


04 March 2013

Paket Bükme Sanatı

Merhabalar,

Başlık biraz anlamsız, tamam biraz değil baya anlamsız ama yazıyı okudukça ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız :)

Dekoratif Pratik Bilgiler

İyi Günler,

Sizinle evinizde yapabileceğiniz elle tutulur bazısı küçük bazısı büyük fikirler paylaşacağım. Açıkcası kimisini ben de bilmiyordum ve çok ilgincime gitti. Deneyeceğim bir iki tanesi de var :) Bakalım sizler ilginç bulacak mısınız? :)


Nemlendirirken Unutma!!

Günaydın :)

Pazartesi sendromunu dikkatinizi dağıtarak atlatmanıza yardımcı olmaya çalışacağım :) Size bugün nemlendiricilerle ilgili olarak yazacağım, inşallah ilginizi çeker :)

03 March 2013

Mutfaktan Pratik Bilgiler :)

Herkese iyi pazarlar,

Size bugün çoğu bayanın (özellikle çalışanların) mutfağında vakit geçireceğini bildiğim için mutfak ile ilgili birkaç tane pratik bilgi paylaşmak istiyorum. Bunun gibi bilgileri ileride de paylaşacağım, sizlerin de pratik bilgileri var ise paylaşırsanız sevinirim :) Eğer fotoğraf ile paylaşmak isterseniz bana mail ya da Facebook aracılığı ile ulaşabilirsiniz :)

01 March 2013

Havuçlu Cevizli Kek

Merhabalar,

Daha önceden sözünü verdiğim havuçlu kek tarifini bugün sizinle paylaşacağım :) Yapımı gayet basit olan bu kekin tadına baktırdığım herkes çok beğendi :) Umarım siz de yaptığınızda beğenirsiniz :)


Tırnaklarınıza Nasıl Nokta Yaparsınız?

İyi Günler,

Haftasonu herkese farklı tırnaklar göstermek ister misiniz? Ya da nokta ile şekiller yapmak? Size bu noktaları en rahat nasıl yapabileceğinizi anlatacağım ve uygulayabileceğiniz modellerin resimlerini sizinle paylaşacağım :)

Kahvaltıya Doyurucu Pancake

Günaydın,

Yarın kahvaltınızda farklı bir şeyler yemek ister misiniz? Sizler eminim ki daha önceleri tadına bakmışsınızdır pancake'in. Genellikle Amerika ve Avrupa'da görülen bir kahvaltı etme tarzıdır ama siz de bir farklılık yapmak istiyorsanız buyurun beraber tarifini inceleyip deneyelim.