31 May 2013

30 May 2013

Mutfağınızdaki Doğal Ağrı Kesiciler

Günaydın,

Ben hap almayı sevmem ama migreni olanlar bilir ki ağrıyı belli bir yere gelmeden kesmezsen migrene dönüşür. Bu sebeple bende baş ağrılarım migrene dönüşmeden hap almak durumunda kalırım. Aldığım ilaçlar genelde baş ağrım için olur, diğer ağrılarım için ya da başka sebeplerden dolayı olabildiğince ilaçlardan kaçarım :) Sevmiyorum kısacası hap almayı :) Bu sebeple de doğal çözümleri tercih ediyorum.


29 May 2013

İsimlik

Selam!

Haftayı yarıladık :) Haftasonu için planlar yapılmaya başlanmıştır :) Evinize misafir gelecekse ya da bir etkinlik düzenleyecekseniz sizlere organizasyonel bir iki fikir verebilirim size :)

28 May 2013

Kına Hediyesi

Merhaba Bayanlar,

Yazın gelmesi ile beraber kına ve düğünler de yapılmaya başladı. Kına için anımsatıcı hediye verenler oluyor, tabi ki bu bir mecburiyet değil ama verilen şeyler genellikle kenara köşeye kaldırılan şeyler. Ben kullanılabilinecek hediyeleri tercih edenlerdenim :) Bu sebeple size basit ve uğraştırmayacak bir hediye önereceğim.

27 May 2013

Yaprak Sarma

 Merhaba,

Herkesin beğendiği yaprak dolma tarifimi sizinle paylaşacağım bugün. Eminim ki herkesin tarifi farklıdır, içine koydukları, elinin tadı ama ben benim versiyonumu paylaşacağım ve umarım sizler de beğenirsiniz.

23 May 2013

Kuru Şampuan

Merhaba Beyler Bayanlar,

Havalar ısındı ve kendimizi biraz daha yapış yapış hissetmeye başlamışızdır. Hepimizin bildiği gibi hergün duş almak cildimiz ve saçımız için iyi gelmemektedir. Bu konuda size yardımcı olacağım, Kuru Şampuan tarifi vereceğim.

22 May 2013

Renkli Pasta

Merhaba,

Bugün eğlenceli bir paylaşım yapacağım :)

Kat kat renkli pasta yapacağız beraber :) Hemde Batman temalı :)

21 May 2013

Farklı Bir Abajur

Günaydın :)

Bayadır yoğunum o sebeple size ancak böyle arada yazı yazabilir oldum kusura bakmayın. Bugün bir kendin yap projesi paylaşacağım sizinle. Aslında bu yazı abajurlar için fakat siz bu fikri alıp mumlukların etrafına, masa üstüne koyup güzekl bir masa süsü olarak da kullanabilirsiniz. 

17 May 2013

Yaprak Çikolata

Merhaba,

Size bugün görsel olarak çok hoşuma giden bir şey paylaşacağım. Yaprak Çikolatalar :)

15 May 2013

Benim Çılgın Ailem - Kitap

Herkese Merhaba,

Geçenlerde kitaplarla ilgili yazım olmuştu bugün de yeni bitirdiğim bir kitap ile ilgili yazmak istiyorum. Bu seferki yazım pek pozitif olmayacak ama bakalım benimle farklı görüşlere sahip biri çıkacak mı :)

Benim Çılgın Ailem

Mezeler...

Merhaba Herkese,

Haftayı yarıladık. Bayadır sizinle benim yemeklerin yanına yaptığım basit ve hızlı mezeleri paylaşmak istiyordum :) Bunları bir misafir geldiğinde hemen 5dk da yapıyorum yemeklerin yanına. Gelin hep beraber nasıl yapıldığına bakalım...

14 May 2013

Çilek Canavarları

İyi Haftalar!

Bugün sizinle eğlenceli bir şey paylaşmak istedim :) Çilek Canavarları :) Yapılışını da size sırası ile anlatacağım :)

13 May 2013

Bitlerden Kurtulun

İyi haftalar,

Kendimin denemediği bir öneride bulunacağım size. Tahminlerime göre işe yaracaktır. Artık test edip onaylayan olursa sonuçlarından haberdar oluruz. Bitlerden kurtulmak için devamını okuyun :)

10 May 2013

Erkekler ve Gözlük Modelleri

Merhaba Beyler,

Yaz geldi ve siz de en gösterişli olan aksesuarlarınızı takmaya başladınız. Bence bir erkeğin gösterebileceği en güzel aksesuarları Güneş Gözlükleri ve Saatleridir. Detaylara girip özel günler için kol düğmesi falan diye başlamayacağım merak etmeyin. Bende bugün hangi yüze hangi gözlük iyi gider diye bir yazı paylaşacağım ;) İnşallah ilginizi çeker...

09 May 2013

Anılarınızı Toplayın..

Bu yazdığım herkesi ilgilendireceğine eminim. Kızı, erkeği, bekarı, yakınında evlenecek olanı falan filan. 

Belki de bu yazacağımdan sizler haberdarsınızdır ama benim yeni haberim oldu. Duyduk duymadık moduna girdim bu sebeple hemen. Ve lafı uzatmadan konuya giriyorum :)

08 May 2013

Hafif ve Sağlıklı Çilekli Tatlı :)

Merhaba Beyler Bayanlar,

Bugün size tadını çıkartabileceğiniz bir tatlı yazacağım ve belki de en fazla 10dk tutacaktır. Açıkcası bu da tatlı mı diyeceksiniz ama diyetteyseniz evet! :) O sebeple kalem kağıdı hazır edin çünkü sezona uygun bu tatlının tadını en çok bu mevsimde çıkartırsınız. 


Strawberry Yoghurt Parfait Recipe

07 May 2013

Rujunuz Kişiliğinizi Ele Verir

Merhaba,

Bugün çok ilginç bir konu yazacağım. Eminim ki sizin de ilgisini çekecektir. Arkadaşlarınıza da bu yazıyı yollayın ki bakalım yazılanlar tutacak mı :) En rahat Facebook Sayfamız aracılığı ile paylaşım yapabilirsiniz. 

Rujunuz kişiliğiniz ile uyumlu mu :)

06 May 2013

Kendi Kolyeni Kumaş ile Kendin Yap

İyi Haftalar,

Havaların ısınması ve renklerin hayatımıza tekrar girmesi ile sizlere biraz farklı bir kolye yapılışını anlatacağım. Aslında proje çok basit, hemde fazlasıyla :) Uğraşmak isteyenlere hemen adım adım anlatıyorum :)

03 May 2013

Örgülü veBurgulu Basit Topuz

İyi haftasonları!!!

Havalar ısındı ve insanın saçlarını toparlayası geliyor. En azından ben açık saçla bunalıyorum. Siz de benim gibiyseniz ya da haftasonu bir yere gidecek ve saçınız ile biraz özel olmak istiyorsunuz. O zaman okumaya devam ;)

02 May 2013

Farkınız Konuşsun :)

Merhaba,

Bu yazım yakında evlenecek, nişanlanacak ya da büyük bir parti vereceklere gelsin. Yapılacaklar aslında basit ama bu küçük şeylerle güzel bir bütünlük ve farklılık yakalamış olacaksınız. 

Hayatınızın her karesine renk ve güzellikleri katın ki hayatınız da renkli ve güzel olsun :)