28 June 2013

Güzel Sineklikler

Merhabalar,

Geçende internette dolaşırken karşıma çok güzel sineklikler çıktı. Açıkcası ne başka yerde gördüm ne de benim aklıma geldi bu şekilde bir sineklik yapmak. 

27 June 2013

Bıyık Damgası

Mutlu bir gün olsun herkese!

Bugün sizinle yakın geçmişte ve halen fenomen olan bıyık ile ilgili yapabileceğiniz damgayı sizinle paylaşacağım. Yapımı inanılmaz basit :)

26 June 2013

Kumaş Organizasyonu

Merhaba,

Bugün Sizinle aslında yine etrafı toparlamak adına, düzenlemek adına, el altından eşya kalksın diye pratik bir organizasyon çözümü sunacağım :) 

25 June 2013

Hem Şık Hem Doğa Dostu

Merhaba,

Bugün de benim çok ama çok hoşuma giden bir fikri sizinle paylaşacağım. Açıkcası bunlar hazır satılır mı yoksa diktirtmek mi gerekir bilemiyorum ama çok orijinal oldukları kesin! :)

24 June 2013

İkinci el Eşyalar

Herkese iyi haftalar,

Bir çoğumuz bir ihtiyacımız olduğunda yeni şeyler alır, sıfırından. Bende çoğunlukla böyle yapıyorum ama aslında ikinci el ürünlerin de ne denli güzelleştirilebilineceğine dair bir örnek paylaşmak istiyorum. Bu şekilde hem daha uygun hem daha orijinal ürünler elde edebilirsiniz.

21 June 2013

Çizgili Vazolar

Merhaba Herkese,

Eminim ki sizin de internet aleminde görmüş olduğunuz bir güzellik anlatmak istiyorum. Düz vazo ve mumluklara karakter ve renk vermeyi paylaşacağım sizinle.

20 June 2013

Çok Renkli Pasta ♥♥♥

Merhaba!

Yapımı çok kolay olan bir pasta hilesini sizinle paylaşacağım. İhtiyacınız olan şeyleri zaten aşağıda paylaşacağım ;)

19 June 2013

Pratik Saklama Kavanozları

Merhaba Herkese!

Benim pratik bilgileri paylaşmayı sevdiğimi, hayatımı olabildiğince pratik bir şekilde yaşamaya çalıştığımı artık siz de anlamışsınızdır. Bugün de sizinle bu konuda yeni (kimine belki eski) bir fikir paylaşacağım. Bu fikri gerçekleştirmek için gereken en önemli parça kullanılmış kavanozlar :)

18 June 2013

Kenelerden Korunun

Herkese iyi haftalar,

Piknik sezonu açılalı baya oldu aslında ama ben sizinle bu konuda kenelere karşı nasıl önlem alabileceğinizi paylaşacağım. Özellikle top oynayan erkekler ve koşuşturan çocuklar için ideal olacaktır. 

17 June 2013

Sağlıklı Köfte

Merhabalar,

Yaz sıcağı arttıkça yediklerimiz de bizi rahatsız etmeye başladı. Yediklerimizin tadından ödün vermeden daha sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz. Alın size bu da bir çözüm :)

11 June 2013

Masa Çiçeği

Merhaba Herkese,

Bugün sizinle masanızı süsleyebilecek, ölmeyen bir süsün yapımını paylaşacağım :) Bu fikrimi düğün ya da nişan için de kullanabilirsiniz.

10 June 2013

Karıncalardan Kurtulun

Merhaba,

Yaz ayları yaklaştıkça kimimizin evlerinizi karıncalar basıyor. Kayınvalidemin evini sanırım Nisan ayında ziyaret etmeye başlamışlardı. Size onlardan kurtulmanız için basit bir yöntem sunacağım ve yapıp yapmamak size kalmış.

06 June 2013

Beyaz Dişler İçin...

Merhaba Beyler Bayanlar,

Dün kendimde denediğim bir metodu sizinle paylaşacağım. Aylar önce YouTube'da görmüştüm ve dün denemeye karar verdim, bakalım memnun kalacak mısınız?

05 June 2013

Oda Kokusu

Merhaba Güzel İnsanlar,

Sizinle bugün yapımı inanılmaz basit oda kokuları paylaşacağım. İki cümle ile zaten yapılışı anlatılacağı için bu yazım biraz kısa olacak kusura bakmayın.


03 June 2013

Konfetti Balonlar

Merhaba Herkese,

Yakında kutlama zamanları olacağından dolayı, güzelliği ve kullanışlılığı ile işe yarayacağını düşündüğüm bir fikir paylaşacağım sizinle. Yapımı gayet kolay :)