27 September 2013

Kendi Manikürünüzü Yapabilirsiniz

Merhabalar,

Bu yazımı beyler ya da bayanlar diye ayırmıyorum, herkesin bakıma ihtiyacı var :) Bazı yerlerde manikürü uyguna yapıyorlar ama acaba kullandıkları ürünler ne denli temiz? Ne denli başarılılar?

Her zaman derim evdeki her şeyin ne olduğunu biliyorsun ve kendine uyguluyorsun. Bu sebeple kendine hastalık geçirme ihtimalin düşük. Size nasıl başarılı manikür yapabileceğinizi anlatayım...

25 September 2013

Kalp Kitap Ayracı

Merhaba,

Geçenlerde çocuklar için de eğlenceli olabilecek kitap ayraçları nasıl yapılır diye paylaşmıştım. Bugün de kalp versiyonunu paylaşıyor olacağım. Bu büyüklere daha uygun bir model olacaktır :)

24 September 2013

Porsiyon Kontrolü

Merhaba Herkese,

Bugün sizlerle benim de son bir kaç aydır dikkat ettiğim bir konuyu paylaşmak istiyorum. Yediğimiz porsiyonların büyüklüğünden bahsetmek istiyorum. Yasaklanan bir yemek yok sadece normalden 3-5 kaşık daha az yiyeceksiniz. Yaptığınız değişikliğin farkına bile varmayacaksınız söz veriyorum :)

23 September 2013

Kitap Ayraçları

Merhaba Beyler Bayanlar,

Adı çocuklara tadı bize olabilecek bir proje bu :) Bir sayfada gördüm ve paylaşmak istedim. Çocukların okul kitaplarına rahatlıkla kullanılabilinecek ve belki de derslerine başlamadan gülümsemelerine sebep olabilecek bir kitap ayracı bu :) Aslında kendi okuduğunuz kitaplara da koyabilirsiniz ;)

20 September 2013

Vaktim Yoktu Saç Modeli :)

Merhaba Bayanlar,

Sizlere bugün yapımı kolay fakat güzel bir saç modeli paylaşacağım. Aslını isterseniz bir kaç adet tel toka ile bu işi halledebilirsiniz :) 

Bunu vaktinizin olmadığı zamanlarda uygularsanız eminim ki sizi tatmin edecektir :)

18 September 2013

Pratik Tost Makinası Temizliği

İyi Günler Hepinize,

Bazılarımız tost makinasında kalan kirlerden kurtulmak isteriz ama teflon olunca da fazla baskı ve fırçaya gelemeyeceğini de biliriz. Normal şartlar altında tostlarınızı makinadan aldığınızda kuru bir kağıtla silerseniz kirlerin çoğunu alabilirsiniz ama arada evde sizin gibi yapmayanlar çıkar ya da o kadar açsınızdır ki temizlemeyle uğraşamazsınız :) Size sizi yormayan bir metot paylaşacağım şimdi :)

17 September 2013

Organik Makyaj Bitiriş Pudrası (Finishing Powder)

Merhaba Bayanlar,

Bugün sizinle İngilizce'de Finishing Powder dediğimiz bitiriş pudrası tarifi vereceğim. Dışardan alacaklarınız pahallı olacaktır ve eğer mineral almıyorsanız içinde ne olacağını bilemeyeceksiniz. Fakat ev yapımı bu pudra tarifini herkes yapabilir, herkese hediye edebilirsiniz. 

16 September 2013

Aynanı güzelleştir ;)

Merhaba kendi işini kendisi halledenler :)

Bugünkü projemiz çok basit olmakla beraber yine de ellerinizi kullanmanızı gerektirecek adımlarla sonuçlanacak :) Aynalarınızı güzelleştirmenin bu kadar basit olduğuna inanamayacaksınız.

13 September 2013

Hediye Paketinde İlginç Ayrıntı

Merhaba Herkese! Hayırlı Cumalar diye de ekleyeyim. 

Biliyorsunuz ki arada hediye paketleme üzerine değişik seçenekler sunuyorum size :) Bu sefer de aynı şekilde devam ediyoruz :) Bakalım bunun hakkında ne düşüneceksiniz :)

12 September 2013

Kitap - Dostluk Ekmeği

Merhaba Kitap Severler,

Okuduğum başka bir kitabı anlatacağım size :) Bu kitap ile başladı son aylardaki kitap kurtluğum :)

10 September 2013

Kitap - Mart Menekşeleri

Merhaba Kitap Severler,

Şu aralar deli gibi kitap okuyorum ve 1 ay içerisinde kaç kitap bitirdim bilmiyorum ama aklıma şu an gelen 5 kitap var sanırım :) Kimisini 3 günde, kimisini 2 günde, kimisini bir haftada bitirdim. Bu kitap iki günde bitirdiklerimden :) Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim ;)


09 September 2013

Kıtır Ekmek

Merhabalar,

Bugün evde kalmış ekmeklerimi değerlendirirken, aklıma Denis' in faydalı bilgiler verdiği blogu geldi (Mutluluk Kaynağı) ve belki herkese faydalı olabilir diyerek kendisine bu yazıyı gönderdim. 

05 September 2013

Doğa Dostu Yaz Sil Notluk

Güzel bir gün diliyorum size güzel insanlar :)

Bugün yapımı basit, ev/ofis ortamında kullanılabilinecek, hediye edebileceğiniz bir notluk paylaşacağım sizinle. Malzemeler basit ve bulması kolay :) Gelin işe koyulalım :)

04 September 2013

Meyvelerinize Sağlıklı Dip

Merhaba Sağlıklı İnsanlar Topluluğu!!! :)

Bugün sizinle benim kendimin de yapıp afiyetle yediği bir taktiği paylaşacağım :) Öncelikle meyve yemenin ne kadar sağlıklı olduğunu fakat bunu da abartmamak gerektiğini hatırlatmak gerekiyor :) Haydi devamını okuyarak tarifi alın ;)

03 September 2013

Kelebek Pasta

Bugün size çok hoşuma giden bir pasta şekli paylaşacağım :) Aslını isterseniz bunu nasıl akıl edememişiz diyeceksiniz :) Yuvarlak bir pastadan nasıl kelebek yapacağınızı görmek istiyorsanız yazının devamına göz atın :)

02 September 2013

Pofuduk Havlular

Merhaba Herkese,

Bugün sizinle nasıl pofuduk havlulara sahip olabilirsiniz onun ince detayını paylaşacağım. Sonuç itibari ile pofuduk aldığımız havlular zamanla ve yıkandıkça sertleşiyor, adeta keçeleniyor gibi. Bu durum yumuşatıcı kullansanız bile oluyor! İşte sizinle yumuşatıcı yerine kullanacağınız sıvıyı paylaşacağım :)