27 November 2013

Çok Peynirli Castellane Makarna Tarifi

Merhaba Farklı yemekleri seven beyler ve bayanlar :) Belki de sadece benim gibi makarna delisisinizdir. Makarnaya bayılıyorum!!! Bugün size Castellane adlı bir makarna ile yemek tarifi vereceğim. İlham aldığım bir tarif ve kendi atmasyonumla yaptığım ağzımıza layık bir tarif.

21 November 2013

Çocuklara Özel Hediye Kaplama Fikirleri

Merhaba Herkese :) 

Ufaklıklara hediye vermek güzel bir şeydir ve her çocuğa farklı ve uygun hediyeler peşine düşeriz. Ama aslında hediyeyi açmasına izin vermeden ona güzel bir hediye paketi yapabilirsiniz :) Nasıl olacağına göz atmak için okumaya devam edin :)

20 November 2013

Çocuk Boy Tahtası

Merhaba Anneler ve Babalar,

Size çocuklarınız için doğal ve zor olmayan bir boy tahtası yapmayı anlatacağım :) İstediğiniz renk ve aralık kullanabilirsiniz :)

13 November 2013

Parıltılı Kar Küresi

Merhaba Herkese,

HEdiye edebileceğiniz, çocuklarınızla yapabileceğiniz bir projeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Bunu yapması inanılmaz kolay :) 

11 November 2013

Mutfaktan Pratik Bilgiler - 2

Merhabalar Herkese :) 

Bugün benim bu aralar baya girip çıkmadığım mutfağımız ile ilgili olarak pratik bilgiler vermek istiyorum. Aslında bunlar hayatı bize kolaylaştırmak adına yapabileceğimiz şeyler. Buyurun hep beraber göz atalım ;)

07 November 2013

Bacak ve Popo Eritme Kampı!!!

Merhaba beyler ve bayanlar!!!

Evet beyler sizleri de unutmadım çünkü popo büyüklüğü ya da bacak yağları sadece biz kadınlara mahsus değil. Tamam biz kadınlar bunlardan daha fazla bahsediyoruz ama bu sorunu siz de yaşıyorsunuz.

Gel gelelim konumuza... Popolara, bacaklara, selülitlere :) Hiç birimizin sevmediği fakat az ya da çok olan bir konu. Kısacası görüntüsü hoş olmayan bir gerçek! Hep beraber 30 gün boyunca aşağıda ki hareketleri yapalım ve sonuçlarını beraber görelim :) 30 gün dediğim ile korkmayın 4 gün arayla hiç bir şey yapmıyor ve dinleniyorsunuz. Gelin birbirimize destek olalım ve bunu başaralım. 30 gün gibi kısa bir zamanda sonuçları beraber inceleyelim ;)


01 November 2013

Masaj Yağı

Merhaba Beyler Bayanlar,

Bu yazım masaj yaptırmayı sevenlere gelsin :) Birine ya da eş/sevgili/dosta masaj yaptığınızda cildi tahriş etme ihtimaliniz yüksek. Bunu yapmamak adına size bir masaj yağı önereceğim. Bu kullanıldığında vücut ısısı ile eriyip yağını salacaktır.