30 January 2013

Ayakkabılarınızdan Mı Sıkıldınız?

Merhaba Bayanlar,

Başlığı okuyup da evet diyenler vardır eminim ki aranızda. Bayanların ayakkabı ihtiyacı bitmediği gibi alıp da kenara koyduğu "bir gün giyerim" ayakkabıları da mevcut ama bunu anneye/babaya/kocaya çaktırmadığınız sürece sorun yok :)

Size kenarda durup da ilginizi çekmeyen ya da çok beğenip ama artık eskidi diye kullanamadığınız ayakkabılarınızı kullanabilmeniz için önerilerde bulunacağım.


Resimde de zaten görüyorsunuz yapmanız gerekeni :) Ayakkabıların altını temizleyip altına beyaz ojenizi sürüyorsunuz. Bu beyazı hem baz oluşturup istediğiniz rengi daha iyi göstersin diye sürmeniz gerekiyor hem de boşlukları doldurarak ojenizin eşit tonda kalmasını sağlıyor. Ayakkabılara beyazı sürdükten sonra ayakkabının altına istediğiniz rengi sürerek gerek giysilerinize uydurabilirsiniz, gerekse de ilginç bir renkle ayakkabılarınızı canlandırıp tekrar kullanabilirsiniz.

Açıkcası eğer asetonu ayakkabıya sürmemeyi becerebilirseniz ve uğraşmayı gözünüz kesiyorsa renkleri sıklıkla değiştirebilirsiniz :)

Bu da bugünün tavsiyesi :) Uygulayanlar olursa bana resmini yollasın lütfen ya Facebook üzerinden ya da blog üzerinden :)

No comments:

Post a Comment