06 May 2014

Fababy Dünyası ile Röportajımız

Merhaba hayatındaki insanları sevenler,

Bugün de sizinle sevdiklerinizin özel anlarını daha özel kılabileceğiniz bir sayfayı sizinle paylaşacağım. Kendisine de Fababy Dünyası Facebook Sayfasından ulaşabilirsiniz.


Öncelikle yaptığınız işler çok başarılı, bu sebeple sizi tebrik etmek isterim. 
Çok teşekkür ederim, biz de sizi tebrik etmek isteriz çok keyifli bilgi dolu bir blogunuz var herkes mutlaka takip etmeli

Kimsiniz? Nasıl başladınız bu işe? Fikir nereden geldi ve gelişti?
Ben Grafik Tasarım mezunuyum, işim düzenli olarak tasarım yapmak, ilginç fikirler üretmek, güzel görüntüler oluşturmak.

İlk zamanlar arkadaşlarıma özel günlerinde ihtiyaçları doğrultusunda tasarımlar yapıyordum. Oğlumun doğumu ile ona özel fikirler, tasarımlar yapmamla beraber beğeniler ve istekler oluşmaya başladı, bizde bir sayfa oluşturmaya karar verdik

Ne tarz hizmetleriniz var? Neler yapabiliyorsunuz?
Tasarım konusunun ucu bucağı yoktur. Biz kişiye özel, istekleri doğrultusunda hizmet veriyoruz. Özel anlarınızı, özel günlerinizi daha da renklendirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Hizmet hızınız nedir? Ne kadar önceden sizinle iletişime geçilmesi gerekir?
Bizim işimiz Kişiye Özel Tasarımlar oluşturmak olduğu için tasarım dışında da hesaba katılması gereken bir baskı süreci var. Bu sebeple yapılacak ürünlere ve konseptin ürün adedine bağlı olarak bu süreç değişkenlik göstermektedir.

En çok hangi ürünleri yaparken zevk alıyorsunuz? 
Tasarım yapmak öyle zevkli bir iş ki, insanların hayalindeki fikri, görüntüyü oluşturmak hem zor hem de çok keyifli. En güzeli karşımdaki kişinin hayalini resmedebilmek oluyor. 

Size göre verilen siparişlerde neye önem verilmeli? İnternette bu tarz siparişlerde hangi firmaların iyi olduğunu nasıl anlarız?
Ürünün kalitesi, ebadı çok önemli, bir de sizi anlamalı ve güven vermeli. Karşılıklı iletişim istediğiniz sonuca ulaşmakta çok önemli, sonuçta yeni bir şey oluşturuyorsunuz.
 
Bize verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederiz. Anladığım kadarıyla özel günün ne olduğundan ziyade ne istenildiği ile doğru orantılı yardımda bulunabiliyorsunuz. Bu konuda aklıma gelenleri de aşağıda sıralamak gerekirse;

  • Doğum günleri
  • Kına
  • Nişan
  • Düğün
  • Davetler
  • Diş Buğdayı
  • Babyshowers
  • Bekarlığa veda partileri
  • Evinizde vereceğiniz özel bir davet (misafirleriniz ve arkadaşlarınız için)

Yaptığınız ürünlerin bazılarını ve sizin geniş konseptinizi de anlatabilecek resimlerinizi de paylaşmak istiyorum.

Hepinizin Fababy Dünyası Facebook sayfasına gidip ziyaret etmenizi öneriyorum.









No comments:

Post a Comment