21 November 2013

Çocuklara Özel Hediye Kaplama Fikirleri

Merhaba Herkese :) 

Ufaklıklara hediye vermek güzel bir şeydir ve her çocuğa farklı ve uygun hediyeler peşine düşeriz. Ama aslında hediyeyi açmasına izin vermeden ona güzel bir hediye paketi yapabilirsiniz :) Nasıl olacağına göz atmak için okumaya devam edin :)


Aşağıdaki hediyelikler çok güzeller. Amaç burada çocuğun hediyeyi açmadan önce kendi fantezisini kullanarak kendi hediyesini kendi süslemesi. 

Birinde çam ağacı yapılmış ve üç kat farklı renklerde stickers eklenmiş. Zor bir şey değil onun bu stickerları yapıştırması. Ama bu metot ile hediyeyi açıp 5dk'lık sürecek olan zevk ve heyecanı uzatmış oluyorsunuz.

Diğerinde boş bir beyaz kağıtla hediye sarılmış ve üzerine boyaları konmuş. Bu boyalarla çocuk istediği şeyleri boyayıp kendine istediği hediye kağıdını yapacaktır :) Belki de hediyeyi açar ve daha sonrasında boyar :)

Diğerinde de basit bir siyah kartonun üzerine beyaz boya ile çizilip yol yapılmış. Diğer hediyenin yanına ufak da bir araba hediye etmiş olacaksınız :)


Aslında önemli olan çocuklara beklemedikleri bir şeyler vermek. Hediyesini açmadan ondan beynini ve hayal gücünü kullanmasını istemek. Bence o kadar da kötü bir fikir değil, değil mi? :)

Facebook sayfama sizler de farklı hediyelerinizin resmini yollayabilirsiniz.

Kolay gelsin!

No comments:

Post a Comment