23 September 2013

Kitap Ayraçları

Merhaba Beyler Bayanlar,

Adı çocuklara tadı bize olabilecek bir proje bu :) Bir sayfada gördüm ve paylaşmak istedim. Çocukların okul kitaplarına rahatlıkla kullanılabilinecek ve belki de derslerine başlamadan gülümsemelerine sebep olabilecek bir kitap ayracı bu :) Aslında kendi okuduğunuz kitaplara da koyabilirsiniz ;)


Yapılacaklar aslında basit. İhtiyacınız olan iki farklı renkte kağıt. Daha deli şeyler yapmak isterseniz renkleri de çoğaltabilirsiniz. 

İstediğiniz ayraç boyutuna göre kağıdınızı kare bir şekilde kesiyor ve aşağıdaki sayfaya uygun bir şekilde katlıyorsunuz.


Daha sonra ağzının içi için farklı renkte kağıt ve dişleri içerisine yapıştırıcı ile yapıştırıyorsunuz. Gözler ister beyaz ister renkli olabilir :)



Ufak çocukların oyuncak olarak, okula gidenlerin ise okulda kitaplarına kullanabileceği ve bıraktıkları yerden daha rahat başlamalarına yardımcı olacaktır :)




Çocuklarınızla ya da akrabalarınızla eğlenceli bir aktivite ve daha sonra kullanılabilinecek bir ürün olması güzel bir şey. Bu ayracı bu sayfada buldum ve isterseniz siz de bir göz atabilirsiniz (http://www.ctbakerintheacres.com/2012/02/14-lovely-days-day-2.html).

İyi eğlenceler! :)

No comments:

Post a Comment