01 February 2013

Pratik Bilgiler

Merhaba,

Size işinize yarayabilecek bazı pratik bilgileri paylaşmak istiyorum.

Gardırobunuzda bazen yer kalmayabiliyor, bazen benzer şeyleri aynı askıda tutmak istiyorsunuz ya da yan yana. Bu sebeplerden hangisi olursa olsun size yardımcı olabilecek bir fikir paylaşacağım.
Kutu içeceklerin halka kapaklarını kopartıp ek askı yeri yapabilirsiniz kendinize. Kapağın deliklerinden birini asılı olan askıya geçirin, diğerini de bir tutmak istediğiniz askıyı takıp yer kazancı sağlamış oluyorsunuz. Daha düzenli ve birlikte tutmak istediğiniz giysileri de bir tutabilmek için mantıklı ve güzel bir yöntem.

Denize gittiğimizde cep telefonu, para, anahtarlar genellikle sorunlu oluyor. Nereye koysam, kum gelir mi, ıslanmaması gerekiyor gibi bir sürü fikirle aklınız iyice karışıyor. Ona da çözümü hemen sunuyorum :) İçi temizlenmiş krem/losyon şişelerini kullanabilirsiniz. İki parçadan oluşan şişeleri tercih ederseniz kapak görevi görecek üst kısım ile telefon ve anahtar gibi büyük şeyleri koymakta zorlanmazsınız.

Bazen telefonumuzu şarj etmek istediğimizde yerde ya da kablosuna takılıp düşme riski olan yerlere koyabiliyoruz. Çok pratik bir çözüm olan Plastik şişelerimiz yine burada kullanımda :) Resime bakarsanız anlatmama bile gerek kalmayacak :)

Son pratik çözüm de anahtarlar için. Bazen aynı marka anahtarlardan anahtarlığımızda bol oluyor . Hepsini teker teker denemek vakit alan bir seçenek. Bunun önüne de oje ile geçebiliriz. Anahtarlarınızı istediğiniz farklı renklere boyayarak, hangi rengin hangi kapıya olduğunu belirleyerek sorun yaşamadan, yanlış anahtarı seçmeden hemen istediğiniz kapıyı açabilirsiniz :)

Umarım yazdıklarım bir kişinin dahi işine yarayacaktır :)

Görüşmek üzere!

No comments:

Post a Comment