11 July 2013

Dekoratif Mantar Panosu

Merhaba Beyler Bayanlar,

Evimizin bir köşesinde genellikle faturaları ödemek için beklediğimiz, alışveriş listesini yazdığımız, resimler astığımız köşeler olur. Genellikle bunlar odanın büyüklüğüne bağlı olarak değişir ama mutfakta toplanırlar. Genellikle de buzdolabının üstünde :) Size çok daha şık ve kullanışlı bir mantar tablo alternatifini sunacağım.


Kullanacağınız malzemeler;

  • Renkli kumaşlar
  • Mantar (IKEA'dan uygun fiyata alabilirsiniz)
  • Silikon tabancası
Yapılacaklar zaten inanılmaz basit. Kumaşı mantarın etrafına saracaksınız ve uçlarını silikon ile mantara tutturacaksınız. Ve bitti!

Şimdi önemli olan konu bu mantarları nerelere ve nasıl asacağınız. Ya dış kapıya yakın ve hol de olacak ki çıkarken alman gereken kağıdı almayı unutma, bilet ya da fatura (hangisi lazımsa artık). Farklı olarak mutfağa asıp mutfağınıza renk katabilirsiniz. Karar sizin. 

Bunları duvara asmak isterseniz size farklı seçenekler sunabilirim :) 

  1. İlki mantarları kapladıktan sonra direk çivi ile duvara asmak. Çiviyi ince tutarsanız fazla görünmeyecektir ve asacağınız kağıtların ağırlığını kaldırabilecektir. 
  2. İsterseniz hazır elinizde silikon tabancası varken arkasına ince zincirden küçük bir yuvarlak oluşturacak bir asmalık yer yapın. Zinciri iki ucundan mantara tutturun. Duvara çaktığınız çiviye de onu asarsınız. 
  3. Duvarı delmek istemeyenlere çift taraflı bant önerebilirim. 
Seçtiğiniz kumaşları merak ediyorum şimdiden. Facebook sayfamıza resimlerinizi yollarsanız sevinirim :)


No comments:

Post a Comment