22 July 2013

Emniyet Kemeri Yastığı

Merhaba Anne Babalar :)

Size bugün yavrucağınız için yapabileceğiniz çok basit bir emniyet yastığı projesi paylaşacağım. Bunu çocuğunuz kafasını bir yere yaslayabilsin ve kemer onların boyun ve vücudunu acıtmasın diye kullanabilirsiniz. 


Ben sizinle bugün bu projeyi bulduğum sayfadakine uygun olarak paylaşacağım. Ölçüleri de bu ufaklığın kullandığına uygun paylaşacağım ama siz kendi kemerlerinizin boyunu ölçüp ona uygun bir şekilde yapın. 

İhtiyacınız olan malzemeler,

  • 2 adet 65*15cm kumaşlar. İsterseniz iki farklı kumaş kullanılabilinir, hangi tür kumaş kullanmak isterseniz o da size kalmış tabi ki. 
  •  6 adet 20-25cm kurdele
  • Dolgu malzemesi (yastığı ne ile doldurmak istediğinize bağlı)
Yapmanız gereken (resimlerden de takip edebilirsiniz)
  1. Kumaşların iç kısımlarını birbiri ile örtüştürün, kurdeleleri koymak istediğiniz noktaya onları da yerleştirin ve bunları yerleştirirken kaymamaları için iğneler ile tutturun.
  2. Makinanız ya da eliniz ile tutturduğunuz kumaşları dikin fakat kısa olan tek tarafı açık bırakın ki kumaşları hem ters çevirebilin hemde dolgu malzemesini bu aralıktan doldurabilin.
  3. Dolgu malzemesini doldurduktan sonra kumaşı dikin ve yastığınızın güle güle kullanın.


Bu projeyi de aşağıda yazacağım internet sayfasından buldum ve yazdım. Sizler de bu projeyi sayfasında görmek isterseniz tıklayabilirsiniz.http://www.simple-dimples.com/2012/06/diy-seat-belt-pillow.html

Kolay gelsin, iyi uykular minikler! :)

No comments:

Post a Comment