02 May 2013

Farkınız Konuşsun :)

Merhaba,

Bu yazım yakında evlenecek, nişanlanacak ya da büyük bir parti vereceklere gelsin. Yapılacaklar aslında basit ama bu küçük şeylerle güzel bir bütünlük ve farklılık yakalamış olacaksınız. 

Hayatınızın her karesine renk ve güzellikleri katın ki hayatınız da renkli ve güzel olsun :)



Bu yazım daha çok servis edilecek içeceklere yönelik olacak ama bu sıcaklarda da sıvı tüketimi en önemli olan :) Kullanacağınız buz kalıplarını daha güzel ve ilginç yapabilirsiniz. Aslında yapacağınbız değişiklikler kullanacağınız içeceklere de bağlı.

Buzlarınızın içine taze çiçekler, meyvalar kullanabilirsiniz. Mesela limonataya çiçekli buzlar yakışacaktır, sarı renkli değil ama mesela mor renkli bir çiçek kontrast katacaktır. Naneli buz koyabilirsiniz. Eridikce tadını katacaktır. Kokteyl servis esiyorsanız çilek ya da yeşil limon denilen (lime) dondurabilirsiniz. Kısacası neyin ne ile iyi gideceğine karar verip işe başlamak daha mantıklı. Eridikçe serbest kalan çiçek ve meyvalar içeceğin yüzeyinde yüzmeye devam edecektir.

Aynı mantığı aslında buzlu dondurma yaparak da kullanabilirsiniz. Tabi ki bu durumda yenilebilinir bitki ve meyvelar kullanmak daha mantıklı olur :)





No comments:

Post a Comment