21 February 2013

Banyonuza Tabaklardan bir Güzellik,

Günaydın!

Buz gibi bir sabaha güzel bir resimle ve bir fikirle başlayalım istedim :) Banyonuzu güzelleştirmek adına kullanılabilinir fakat fonksiyon olarak da multi fonksiyonel ve mekanı değişik olarak kullanılabilinecek bir fikir bence :)



Burada aslında öncelikle kullanılmayan iki tabağın bir mumluğa yapıştırılması ile oluşturulmuş bir eser görüyorsunuz :) Eskileri kullanalım mantığı ile yola çıkılmış :)

Bu tabak aslında ortada duran şeyleri toparlamak adına güzel bir seçenek olmuş. Ufak tefek şeylerin düzenli durmasını sağlar. Bazı şeylerin hemen elinizin altında olmasını istiyorsanız buna koyabilirsiniz. Bu düzenleyiciyi sadece resimdeki gibi oje ve krem odaklı düşünmeyin.

Misafiriniz geldiğinde alt katına küçük el havlularını koyabilirsiniz katlı bir şekilde. Üst katına el kremi koyabilirsiniz. Küçük kolonya şişesi de olabilir.


Kendiniz için kullanacaksanız aslında sadece banyo odaklı düşünmemek lazım. Makyaj masanızın üzerinde olabilir. Banyoda günlük kullandığınız makyaj malzemeleriniz için güzel bir yer. Bu tabakları kek, börek servisinde kullanabilirsiniz yemek masanızın üzerinde.  Kısacası kullanım alanı bol olan bir süs :) Dileğinize göre süslü tabaklar da kullanılabilinir. Birine hediye olarak da verebileceğiniz güzel bir alternatif aslında :)

Siz bu tabağı nasıl kullanırdınız?

No comments:

Post a Comment