04 February 2013

Dramatik Bakışlar

İyi Günler :)

Haftanın ilk günü pazartesi sendromu ile geçiyordur :) Hepimiz bu çukurun içindeyiz :) Ama haftanın ikinci gününe bomba gibi başlamak için makyajınızda biraz farklılık yaratabilirsiniz. Bu farklılık sizin enerjinizi de pozitif şekilde etkileyecektir. 


Dramatik bakışlara ulaşmak için gözlerinize süreceğiniz eyeliner size yardımcı olacaktır. Aşağıdaki resimde nasıl güzel bir çekik göz etkisi yaratacağınızı göstermektedir. Bu adımları izlerken önemli olan iki nokta var. 

İlki her adımı iki göze birden uygulamak. Çektiğin çizgiyi ikisine de çekip daha sonra üçüncü adıma geçip her iki göze de üçüncü adımı uygulayacaksın. 

Diğer önemli nokta aslında daha çok estetik bir nokta. Çektiğiniz çizginin ucu eğer kaşınızın ucuna doğru çekilmiş ise görüntü daha bütün olacaktır. Dediğimi yanlış anlamayın, çizgiyi kaşınıza kadar çekmeyeceksiniz, çizginin ucu kaşınızın bittiği noktaya doğru uzanacak.


Size renk konusunda da önerebileceğim bir iki nokta var. Eğer eyeliner renginiz siyah ise bu renk makyajınızı birazcık "sert" olmasını sağlayacaktır. Eğer aynı görüntü olsun fakat çok sert görünmesin ya da aşırı ilgi oluşturmasın diyor iseniz eyeliner renginizi kahverengi seçebilirsiniz. Yine dramatik gözlere sahip olursunuz ama siyahın verdiği sertliği de kırmış olursunuz. Kahverengi daha çok sarışınların tercih edebileceği bir renk olmakla beraber yeşil ve ela gözlülerin de tercih edebileceği bir renktir. 

Haydi bayanlar, yarın dramatik bakışlar günü :)

No comments:

Post a Comment